Wanted: Längre dagar!

Jag har ett litet problem. Jag är lite för ambitiös för mitt eget bästa och en aning tidsoptimistik (men inte i den bemärkelsen att jag alltd kommer för sent, jag är alltid i tid). Det finns så mycket som jag skulle vilja hinna med, och helst ska allt ske samtidigt. Just nu försöker jag hinna med att jobba två dagar i veckan, rida fyra-fem dagar och dessutom plugga straffrätt. Plus att jag vill ha ett vanligt liv också. Behöver jag ens säga att det inte alltid går så bra?

Idag var en sådan dag då jag skulle ha behövt några timmar till. (Eller att varje timme var 100 minuter istället för 60, det skulle hjälpa grymt mycket.) Eftersom jag skulle träffa en vän innan hon skulle skriva C2-tentan var jag på universitetet redan vid halv nio, och mitt seminarium började inte förrän kl. 10. Därmed hann jag med att både lämna in min PM och plugga lite innan seminariet började. Efter två timmars seminarium där en hel del frågetecken rätades ut blev det race ut till stallet för att fixa klara av allt jobb runtomkring hästarna och hinna plugga lite till innan min syster skulle komma ut och rida med mig. Efter en härlig ridtur blev det sedan race hem för middag, dusch och mera plugg. Och nu är det Blood Diamond på tv, min absoluta favoritfilm i hela världen, så den kan jag ju inte missa.

Summa summarum så har jag haft en väldigt intesiv, men rolig, dag. Om den bara hade varit liiite längre så skulle den ha varit ännu bättre.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: