En fin uppvisning i flexibilitet

Idag gjorde jag något väldigt klantigt. Jag glömde mitt seminariekort hemma. I skatterätten ingår fyra seminarier till vilka man ska skriva en liten inlämningsuppgift. Har man gjort det och närvarar vid seminariet får man en underskrift på sitt seminariekort. Tre underskrifter ger en extra poäng till tentan.

Idag hade jag seminarium tre av fyra. Jag har redan två underskrifter på mitt seminariekort och har planerat att få en till på det sista seminariet nästa vecka. Därför var det ingen större katastrof att jag glömt seminariekortet hemma på köksbordet, jag skulle ju ändå få med mig en poäng till tentan.

Jag hade dock en himla tur som glömde seminariekortet till just det här seminariet. Dagens lärare var nämligen väldigt flexibel och har lovat att skriva under mitt seminariekort om jag kommer och visar det för henne på fredag. Och vet ni vad, det var inte ens min idé, utan det var hon som föreslog att jag skulle komma och visa det för henne senare för hon tyckte minsann att eftersom jag var där så skulle jag faktiskt ha en underskrift.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: